Vårt kött kommer från glada kossor från Kristoffer Näslunds ekologiska lantbruk, de är uppfödda i enlighet med de krav som gäller för certifierade ekologiska gårdar. Det innebär att djuren äter ekologisk mat som odlas på den egna gården, kalvarna får gå fritt på bete med sina mödrar och diar naturligt.

Köttet säljs efter beställning i blandade lådor på 10kg eller lyx-grill-lådor på 5kg.  OBS! Grill-lyx endast på våren! Däremot finns extra styckdetaljer om så önskas, hör av er!

10-kiloslåda: 5kg köttfärs, 2kg stek, 2kg högrev, bog eller ytterlår samt 1kg entrecoté, biff eller rostbifffilé. 1790kr/st

Grill-lyx-låda: Flankstek (ca 600g), triangelstek (ca 600g), rafnaburgare 30% fett (ca 800g), grillribba (ca 1kg), ”finbit” (oxfilé, entrecote el.biff ca 1kg). Dessutom innehåller lådan rumpstek (rostspegel) samt någon bit av innanlår, rostbiff el. liknande. 2000kr/st

 

Lådornas innehåll varierar lite och därför kan vi inte garantera ett exakt innehåll, men den totala vikten stämmer alltid.

Vi tar emot förbeställningar tills vi kommer upp till ungefär ett helt djur och slaktar därefter, på det viset minskar vi på resursanvändning och svinn.

I dagsläget levererar vi till Docksta med omnejd. Om intresse finns kan ev. leverans till närliggande orter ordnas. Men vår tanke är lokal.

Skicka din förbeställning till vibyggeraskafferi@gmail.com eller lämna den direkt här på sidan: Förbeställning

 

Vårt nötkött kommer från Kristoffer Näslunds ekologiska lantbruk här i Vibyggerå.